Külügyi és Külgazdasági Intézet

A Külügyi és Külgazdasági Intézet (KKI) a Demokrácia Központ Közalapítvány céljainak megvalósítása érdekében szükséges feladatok ellátására létrehozott, a Demokrácia Központ Közalapítvány Kuratóriuma felügyelete alatt működő, önálló jogi személyiséggel rendelkező szervezeti egység.

A Külügyi és Külgazdasági Intézet (KKI) a magyar külpolitikai prioritásokat lefedő, aktív kutatási tevékenységet végez. Kutatói és elemzői, valamint külső szakértői nyilvános, illetve nem nyilvános elemzésekkel, tanulmányokkal, szakmai anyagokkal vannak jelen a magyar tudományos életben, illetve segítik a magyar külpolitika és külgazdaság meghatározó szereplőit. A KKI feladatának tekinti továbbá, hogy a külpolitikához és külgazdasághoz kapcsolódó hazai szakmai közélet aktív alakítója legyen, beleértve a szélesebb nyilvánosság elérését is.

A Külügyi és Külgazdasági Intézet vezetője Ugrósdy Márton igazgató. Az Intézet tevékenységéről és a végrehajtott programokról az Intézet honlapján érdeklődhet (http://kki.hu/hu/).

A Külügyi és Külgazdasági Intézet elérhetőségei:

Cím: 1016 Budapest, Bérc u. 13-15.
Telefon: +36 1 279 5700
Központi e-mail cím:

© IntroWeb | 2021 Weboldal készítés, SEO